4.3.2007

Kerrostalokytsät

Talon ilmapiiriä tukahduttaa kyttääminen, ja elämääni sulostuttaa Pavlovin koira -näytelmä. Aina kun käyn talon kellarissa, talonmiehen rouvan suppilokorva kuuntelee oven käyvän ja lähtee pian tarkistuskierrokselle. Hän käyttää varmuuden vuoksi kulkureittiä naapurirapusta peittääkseen näin kyttäämisensä jälkiä. Hänen raivokkaat "kyllä minulla on erittäin kiireinen elämä ja paljon harrastuksia" -kommenttinsa puhuvat puolestaan väkevää sanaa. :-) Ystäväni kehoittavat käyttämään kellarin ovea aina ohi kulkiessakin varmistaakseen sen, että harrastuksia varmasti riittää jatkossakin. Ohjeita on satanut myös huolestuneesta perhepiiristä, veljeni hienovarainen neuvo "ei kun polttopullo postiluukusta että se kyttäys loppuu" niistä radikaaleimpana. Kylässä piipahtaneen Zorbaksen sanoin: "jokainen ihminen on laulun arvoinen". Samaa mieltä oli Adolfo, joka on jo pitkään sanonut viimeaikaisten kokemusten riittävän aina tupla-cd:lliseen.

Vakavasti sanottuna esimerkki on paljonpuhuva osoitus siitä, mihin ihmiselämä helposti menee, jos elinpiiri pienenee liikaa. Juuri sen takia olisi tärkeää avata toimillaan ja ajatuksillaan uusia väyliä, tutustua uusiin ihmisiin ja kulttuureihin. Rutiinit ovat hyväksi, ja toisin kuin uskoisi, ne enemmänkin vapauttavat kuin kahlitsevat. Mutta jos elämässä on liian vähän virikkeitä, pienenee elinpiirin spiraali ja lopulta niitä haetaan naapureiden elämästä ja aletaan niuhottaa pikkuasioista.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Missä oikein asut? Sisäoppilaitoksessa?

Anonyymi kirjoitti...

Ha ha ha hyvä kysymys. On tietysti ikävää, että joku levittää käytöksellään ympärilleen huonoa fiilistä ja totalitääri-meininkiä. Mutta loppupelissä tuskin sellainen elämä kauhean antoisaa on kyttääjälle itselleen.

Anonyymi kirjoitti...

Ahdistaako taiteilijaa? Kokeile jointtia tai lääkkeitä ,ne auttaa.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on tainnut käydä niin, että teet mitättömästä asiasta itsellesi ongelman joka kirjoituksestasi päätellen tuottaa elämääsi sietämätöntä päänvaivaa. Näyttäisi siltä että käytät energiaa elämässäsi aivan vääriin asioihin ja että sinulla näyttää olevan hankaluuksia priodisoida asioita.
Neuvo: Relaa, älä kelaa. Lopeta hitsaaminen ja pimputtele rauhassa myös muidenkin iloksi. Näin saadaan törinää pyttyyn.

Anonyymi kirjoitti...

Statistiikkamittari se on ihmeellinen keino seurata webbisivu-trafiikkia. Tervetuloa vaan, talonmiehet. Hassua, enimmäkseen täällä kun käyvät fanit ja ystäväni. Teitä ei ole keikoillani näkynyt. Onko elämäni teistä oikeasti näin kiinnostavaa?

Anonyymi kirjoitti...

Asian taustoihin jonkin verran perehtyneenä voin vain osoittaa syvää halveksuntaani idioottimaisia kyttääjiä kohtaan. Hävetkää, te talonkiusaajat.

Anonyymi kirjoitti...

Selvennys lienee paikallaan. Ote webmasterin poistamasta kommentista:
"Eksyin näille sivuille ihan vahingossa joten nyt taidatte haukkua väärää puuta. Krrostalo kyttääjien sivuja hain ja tänne päädyin."
B.Furman, jonka nimimerkki osoittaa huonoa nettietikettiä, ei tullut statistiikan mukaan sivuille kertomansa hakusanan kautta. (Itse asiassa kuinka voisikaan, kun sellaiset hakusanat eivät sivuille johda.) Kukin voi tehdä tästä omat johtopäätöksensä.
Kyllähän tälläinen todella ihmetyttää - mikä saa seuraamaan elämääni näin intohimoisesti.

Anonyymi kirjoitti...

L on ihana! Esimerkiksi siksi, että musiikkisi vie kauas juuri tuollaisten ääliöiden maailmasta. Onpa huvittavaa, kuinka alas talonmiehesi näyttää vajonneen.